lokakuu 26, 2002

Paha media

Kun aloittelin lakkoa, otaksuin yhtenä tulevana hankaluutena olevan mediasta tulevat ärsykkeet. Siis, leffassa tai tv-sarjassa tupakkaa nautinnollisesti kiskovat ihmiset jotka tuovat omaankin päähän sen tutun "nyt olis hienoa käydä röökillä" ajatuksen. Vaan toisin kävi. Tällaisia ärsykkeitä ei ole vielä tässä viikon aikana vastaan tullut, ei mediassa eikä muuallakaan. Which is nice.

Tätä kirjoittaessa tuli mieleen eräs kohtaus vanhoista Frendeistä. Chandlerin ja Monican asunnon edessä on joukko naapureita (karkkeja kerjäämässä). Yksi naapureista polttaa tupakkaa, jolloin Chandler suuttuu: "ei täällä saa polttaa!", nappaa tupakan pois naapurin kädestä tumpatakseen sen pois mutta vetäisee ennen sitä röökistä pari kunnon henkosta. Ja se oli selkeästi hyvää. Tuo kertoo paljon. Mieliteoista ei pääse koskaan eroon. Yhtenä kauniina hetkenä kun tilanne on sopiva, tupakanhimo iskee täysillä takavasemmalta. Tupakointia ei tarvitse opetella uudelleen, vaan se on kuin polkupyörällä ajaminen. Ei unohdu koskaan.

Okei, tuon muistelu aiheutti juuri sen mitä olinkin osannut odottaa. Mieliteon. Ja aika kovan sellaisen. Nyt olisi hieno käydä vetäisemässä parit henkoset...

Posted by samik at 26.10.02 03:24
Comments
Post a comment