lokakuu 24, 2002

hankaluuksia ja zippejä

Tänään duuniprojektissa oli hankaluuksia ja vitutti. Ei tehnyt mieli tupakkaa. Kävellessä bussipysäkiltä kotiin oli kauniinkirpeä talvinen pakkasilta. Teki mieli tupakkaa. Ota tuosta nyt sitten selvää.

Hajuaisti on palannut sen verran että bussissa istuminen alkaa tuntua epämiellyttävältä. Voisin alkaa polttaa uudelleen ihan vain välttyäkseni liikaa lotrattujen hajuvesien ja pakokaasujen yhdistelmältä.

Sex in the Cityn Carriekin on tupakkalakossa. Hän laittoi viime jaksossa koneeseensa Zip-aseman. Ja kas kummaa, minäkin tarvitsin vanhoja tiedostoja ja kaivoin kaapista antiikkisen Zip-asemani ja aloin äheltää sitä kiinni läppäriini. Seuraus: sinisiä ruutuja, boottailua, ärinää, huutoa ja perinpohjaista vitutusta. Jäin zipittä. Mutta ei tehnyt tupakkaa mieli. Hah!!

Ai niin, just äsken tuli viikko tupakoimattomuutta täyteen. Onnitteluita vastaanotetaan.

Posted by samik at 24.10.02 02:33
Comments

Onnea!

Posted by: kari t on 24.10.02 03:16

onneksi olkoon! et oo vissiin käyttäny vielä niitä laastareita niinkuin carrie?

Posted by: kalaktika on 24.10.02 20:29

Ei ole onneksi ollut niin kovaa nikkistä että laastareita tarvitsisi. Tapariippuvuuteenhan ne eivät auta. Nikotiinipurkkaa kokeilin joskus aiemmin mutta se on hiton pahan makuista.

Posted by: samik on 24.10.02 21:47

Onnea, onnea onnea onnea vaan :)

Kyllä se siitä.

Posted by: Semi on 24.10.02 22:36

illegal incest http://illegal-incest.family-incest-stories.com/ http://lesbian-incest-stories.family-incest-stories.com/ - illegal incesthttp://free-incest-movies.family-incest-stories.com/ - illegal incesthttp://mom-son-photos.family-incest-stories.com/ - illegal incesthttp://mature-incest.family-incest-stories.com/ - illegal incesthttp://father-son-incest.family-incest-stories.com/ - illegal incesthttp://incest-gallery.family-incest-stories.com/ - illegal incesthttp://mom-and-son.family-incest-stories.com/ - illegal incesthttp://father-daughter-incest-stories.family-incest-stories.com/ - illegal incesthttp://erotic-incest-stories.family-incest-stories.com/ - illegal incesthttp://insest-free.family-incest-stories.com/ - illegal incest

Posted by: illegal incest on 17.01.05 01:23
Post a comment