huhtikuu 09, 2003

Takaisin alkuun

No niin, nyt kun on rauhoituttu hieman ja tilanne selvitetty, lienee aika siivota jäljet ja palata alkuun. Sami lopetti tupakanpolton (taas) 9.4.2003. Raikas kertoo, miten projekti etenee.

Röökit eivät maistuneet kovin hyviltä. Tapaan on helppo päästä kuitenkin takaisin. Ja on äärettömän helppoa kipaista kioskin kautta ja napata mukaansa Vielä Yksi Aski. Saapa nähdä kuinka pitkän nikkiksen onnistuin sähläämään itselleni. Ja tulipa tässä vielä julkisesti osoitettua heikkoutensakin. Toivottavasti en sentään antanut huonoa esimerkkiä Mertenille tai muille lakkolaisille.

Posted by samik at 04:01 PM | Comments (5)

Raadollisuutta

Mietin tämän jutun kirjoittamista pitkään. Mutta koska tämä blogi paljastaa raadollisen totuuden, menkööt sitten. Opiksi tuleville sukupolville.

Viime syksy, talvi ja kevät on sisältänyt hyvän lisäksi myös paljon pahaa. Pikkupirun kaveri, Kohtalo, on koetellut kestävyyttä kolhimalla, kerta kerralta kovemmin. Tänään niskaan rysähti sen verran iso tiilikasa että luovuin toivosta. Eli suomeksi: vitut, nyt meni liian pitkälle. En jaksa olla enää rohkea ja esimerkillinen lakkoilija.

Takana muutama savuke. Yksikään ei maistunut hyvältä eikä tuonut haluttua lohtua. Sen sijaan mukana tuli juuri se mitä osasin odottaakin: tärisevä kylmä hiki ja pahoinvointi.

Nyt on edessä valinta: siirtyykö Raikas blogien hautuumaalle vai aloitanko kaiken alusta? En mieti sitä vielä tänään. Nyt uhkun pyhää vihaa ja sauhuttelen kaiken uhallakin.

Ainoa tilanteesta nauttinut oli Totti, joka nautti ekstra-ulkoilutuksista.

Posted by samik at 12:37 AM | Comments (1)