helmikuu 28, 2003

Täytetekstiä

Jos blogiin jättää kirjoittamatta tarpeeksi pitkään, vanhatkin jutut katoavat etusivulta. Näin sain juuri huomata. Siispä seuraa kuulumisia!

Tupakointi on edelleen lopetettu eikä yhtään ole poltettu. Kevätauringon paistaminen sai aikaan pieniä mielitekoja: olisi hieno istuskella pihalla auringossa ja sauhutella. Mutta onneksi ulkoilulle on nykyään uusi tekosyy. Totti-koira käy mielellään niin pitkällä lenkillä kuin vain isäntä jaksaa käydä ja niillä on erittäin mainiota aikaa tiirailla lentokoneita, täysikuuta, aurinkoa, lintuja, lunta tai mitä nyt vain ympäristö pystyy tarjoilemaan. Taas yksi tupakoinnin tekosyy pois :-)

Kuten joidenkin kanssa on tullut keskusteltua, tupakanhimo on asia joka jää päähän loppuelämäksi. Se tarkoittaa siis sitä, että tupakansavun vieno leyhähdys, joka inhottaa useimpia, tuoksuu minusta itse asiassa aika hyvältä. Sikarit ja piippu tuoksuvat aivan erityisen hyvältä. Nämä ovat asioita joista ei vain pääse eroon, mutta niiden kanssa on opittava elämään.

Jos olet uusi lukija, älä unohda arkistoja. Niistä löytyy ehkä hieman vauhdikkaampaakin luettavaa lopettamisprojektista. Arkistohan löytyy ruudun vasemman reunan palstasta, tuolta hieman alempaa.

Posted by samik at 01:05 AM | Comments (3)

helmikuu 04, 2003

Mielitekoraportti

Lentokone Tupakkalakkoa on takana ties kuinka kauan. Rahansäästö on kovasti tervetullut juttu, vaikka ei sitä suoraan lompakossa välttämättä huomaakaan. Mutta tietääpä kuitenkin kuluttavansa vähemmän rahaa.

Viime aikoina tupakkaa tekee mieli vain silloin kun maksan laskuja tai näen taivaalla lentokoneiden jättämiä sumuvanoja. Tuo jälkimmäinen oli hieman erikoinen havainto - ehkä se johtuu siitä, että kesällä röökillä käydessäni yksi harrastuksista oli juuri lentokoneiden tiirailu.

Posted by samik at 04:57 PM | Comments (2)