helmikuu 28, 2003

Täytetekstiä

Jos blogiin jättää kirjoittamatta tarpeeksi pitkään, vanhatkin jutut katoavat etusivulta. Näin sain juuri huomata. Siispä seuraa kuulumisia!

Tupakointi on edelleen lopetettu eikä yhtään ole poltettu. Kevätauringon paistaminen sai aikaan pieniä mielitekoja: olisi hieno istuskella pihalla auringossa ja sauhutella. Mutta onneksi ulkoilulle on nykyään uusi tekosyy. Totti-koira käy mielellään niin pitkällä lenkillä kuin vain isäntä jaksaa käydä ja niillä on erittäin mainiota aikaa tiirailla lentokoneita, täysikuuta, aurinkoa, lintuja, lunta tai mitä nyt vain ympäristö pystyy tarjoilemaan. Taas yksi tupakoinnin tekosyy pois :-)

Kuten joidenkin kanssa on tullut keskusteltua, tupakanhimo on asia joka jää päähän loppuelämäksi. Se tarkoittaa siis sitä, että tupakansavun vieno leyhähdys, joka inhottaa useimpia, tuoksuu minusta itse asiassa aika hyvältä. Sikarit ja piippu tuoksuvat aivan erityisen hyvältä. Nämä ovat asioita joista ei vain pääse eroon, mutta niiden kanssa on opittava elämään.

Jos olet uusi lukija, älä unohda arkistoja. Niistä löytyy ehkä hieman vauhdikkaampaakin luettavaa lopettamisprojektista. Arkistohan löytyy ruudun vasemman reunan palstasta, tuolta hieman alempaa.

Posted by samik at 28.02.03 01:05
Comments

Niin, näyttää siltä että olet tosiaan sitten lopettanut polttelun? Juuri kun olisin tyrkyttänyt sinulle korvikkeeksi uutta Amerikan ihmettä, Nicowateria, joka maistuu kuulemma ihan tavalliselle vedelle... (ajatuskin hieman kuvottaa, mutta ehkä auttaa jotakuta, joka ei halua jauha nikotiinipurkkaa?)
http://money.cnn.com/2002/05/24/news/nicowater/

Posted by: Hinku on 28.02.03 10:30

Edellinen tupakastairtipääsemisyrityis kariutui 5 päivän jälkeen. Nyt on uuden yrityksen kolmas päivä ja katsellaan miten käy. Aamut ja päivät ovat helppoja, mutta illalla iskee hepuli. Pitää yrittää suunnata energia johonkin hyödylliseen...

Ja kyllä. Tupakansavu haisee hyvälle ja sen haistaa kaukaa. Tupakoinut henkilö taas ei haise hyvälle, vaan järkyttävän tunkkaiselle. Ihmekään jos kukaan ei ole halunnut bussissa istua viereeni.

Posted by: Aranwe on 10.03.03 08:42

Vaikeinta lopettamisessa on mielestäni "tupakkajengiriippuvuus". Kaikkein mielenkiintoisimmat jutut kuulee siinä muiden kanssa savutellessa. Polttamatta mukana oleminen tuntuu typerältä ja aina joutuu selittämään jotain, jos ei poltakaan. :-(

Tsemppiä projektille!

Posted by: riesa on 20.03.03 13:42
Post a comment