elokuu 13, 2003

Päivitys

Täällä on nykyään kovin hiljaista, sillä uutta kerrottavaa ei ole juurikaan ilmennyt. Olen edelleen savuttomana ja edelleen silloin tällöin polttelu palaa mieleen. Same old, same old.

Teille, jotka olette tulleet hakemaan täältä inspiraatiota, suosittelen arkistojen lukemista (tuossa vasemmalla). Lakko alkoi lokakuussa 2002, sieltä vain lukemaan eteenpäin. Lohdutukseksi voin sanoa että viikko-pari alussa on hankalaa, sitten helpottaa jo paljon.

Edelleen: olisi hauska kuulla kanssalopettajien tarinoita. Sorruitko vai porskutatko edelleen?

Posted by samik at 13.08.03 02:38
Comments

Reilu neljä kuukautta polttamatta. Viikko sitten meni yksi sikari, mutta se on ollut ainoa repsahtaminen. Savukkeissa pidän ehdotonta nollalinjaa, enkä aio sikareitakaan savuttaa kuin ehkä kerran tai pari vuodessa jos hyvä syy löytyy.

Tupakkaunet tulivat vasta lopettamisen jälkeen. Aina välillä miettii, että saisi itseensä enemmän liikettä, keskittyisi paremmin tai pääsisi eroon mielessä kaivelevista jutuista tupakin vetämällä. Ei auta kuin uskoa, että se on pelkkää kuvitelmaa.

Posted by: tommi on 13.08.03 10:48

Elä elä polta sikareita. Lukioaikana aloitettiin tupakkalakkoa ja sikarit olivat sallittuja. Ei mennyt kuin kuukausi, niin kaikki polttivat sikareita päivittäin.

Lakkoa on yritetty moneen kertaan sitten viime kevään. Pisin tupakaton jakso kesti 6 päivää. Aina silloin tällöin yritetään uudelleen, mutta kun lopettajia on kaksi niin vaikeaa on. Ei viitsisi toista köyttää sänkyyn kiinni, jos tupakanhimo iskee. Tällä hetkellä on kuitenkin tärkeämpää kaventaa vyötäröä, ennen kuin sata kiloa menee rikki. Tupakattomuus kun nostaa painoa ainakin aluksi.

Posted by: Timo on 13.08.03 21:03

Mulla ei oikeestaan oo tullut mieleen lopettaa kokonaan koska pystyn kontrolloimaan polttamistani melko hyvin. Joskus lopetan kuukaudeksi, eikä siinä ole mitään ongelmia. Sitten jos olemme kavereiden kanssa jossain juopottelemassa niin menee tupakkaa. Mutta tuollaisia viikosta kuukauteen taukoja on helppo pitää enkä miellä tupakointiani ongelmaksi itselleni.

Posted by: TKirahvi on 19.08.03 16:22

Noniin. Viidettä päivää polttamatta. Blogissani raportteja edistymisestä.

Keksiikö kukaan yhtään hyvää syytä, miksi tupakoi?

Posted by: Timo on 22.08.03 15:16

P.S.

Jos keksitte, älkää kertoko minulle ;)

Posted by: Timo on 22.08.03 15:17

Sami, olisiko sinulla jotain kerrottavaa tanne?

Posted by: Rankela on 06.09.03 18:06

Kohtalotoveri. Lopetin myös elokuussa 2002 ja edelleen polttamatta. Nykyisin haaveet röökaamisesta on loppu. Kevät teki tiukkaa. Silloin tuli jotenkin olo että pakko päästä partsille lukemaan ja polttamaan.

Mut onnittelut ja jatka samaan malliin.

Posted by: Tero on 15.09.03 10:47
Post a comment