marraskuu 23, 2002

doin' OK

Kun maisema muuttuu valkoiseksi, alkaa tuntua heti paremmalta. Ja kun kiinnittää elintapoihinsa huomiota, tuntuu vielä paremmalta. Niin helppoa se on ;-)

Olisiko taas mielitekoraportin paikka? Kun joutuu seisoskelemaan bussipysäkillä 10 minuuttia autoa odotellen, tulee ajatelleeksi että kessuttelemalla aika kuluisi nopeammin.

Olen muuten ottanut silloin tällöin tavaksi käydä työkaverien kanssa tupakkatauolla. Polttelematta tietysti. Mutta siinä saa raitista ilmaa ja tulee heitettyä läppää aivan toisella tavalla kuin sisätiloissa.

Pikkujoulukausi alkaa. Ensi viikolla joudunkin sitten ottamaan kantaa klassiseen hankalaan tilanteeseen: pystynkö vastustamaan baarissa kiusausta pummata yhden pienen sortumistupakan? Tilanne tulee olemaan erityisen hankala jo senkin takia että tulen olemaan todennäköisesti paikalla selvin päin. Tai ehkä se helpottaa asioita. Saapa nähdä.

Ja jos sorrun, kehtaanko raportoida siitä täällä?

Posted by samik at 23.11.02 03:13
Comments

samik,

Bussipysäkki, -10, tuulee ja pyryttää. Savuke täydellisen jäisien sormien välissä ei ole nautinto millään mittavälineillä. Bonuksena tumppu palaa tai ainakin alkaa haisemaan voimakkaasti tupakalle. Talvikessuttelu ei oo vähä pulsua**.

/ranksu

** hervantalainen nuorisotermi kuvaamaan huonoa asiaa.

Posted by: ranksu on 29.11.02 12:10
Post a comment