marraskuu 12, 2002

Hajuaisti

Hajuaisti lienee tulossa takaisin. Maton liukueste tuoksui hullunkuriselta. Olohuoneen nojatuolissa tuntui jännittävän hedelmäinen tuoksu jonka tajusin pian tulevan lähellä olleesta teepussista. Ulkona oli aito lapsuuden pakkasen tuoksu.

Ja sitten on paljon harhatuoksuja joiden alkuperästä minulla ei ole mitään käsitystä. Joskus tuntuu ruuan tuoksu, joskus taas jonkin muun. Joko olen tulossa kipeäksi tai nenä käynnistyy yskähdellen....

Onpa jännää! Mitähän haistelisi? :-)

Ja nyt pitää toki korostaa, että kyllä tupakoivillakin on hajuaisti. Monia hyviä ja huonoja tuoksuja leijaili nenään jatkuvasti. Mutta tämä viime päivien kokemus on kyllä vähän kuin laittaisi silmälasit päähän, katsoisi DVD:tä tai vaihtaisi keväällä pitkät kalsarit takaisin lyhyisiin (valitse itsellesi sopivin metafora). Tunnen itseni villieläimeksi.

Posted by samik at 12.11.02 01:59
Comments

Onhan se mukava haistaa pakkanen, kesäaikaan savu ja koivunlehdet kilometrien päästä, mutta negatiivisiakin puolia on. Ruuhkabussissa se viereen istahtava hajuvesipullon niskaansa kaatanut matami todellakin haisee monin verroin kamalammalta.

Uuden yrityksen toinen päivä valkenee helpompana. Noin tunnin välein mielen valtaa välähdys parvekkeella käymisestä, muttei sen kummempaa. Pitäisiköhän siirtää joku kirjahylly oven eteen...

Posted by: Aranwe on 12.11.02 10:46

Hei, tosi positiivista! Kai sentään tulkitset makuhermoja hivelevän teentuoksun jonkinlaisena korvauksena tavasta, josta luovuit? Odotapa pullan tai piparkakun leivontaa, sitten ne tuoksut vasta keittiön valtaavat :)

Posted by: Semi on 12.11.02 23:40
Post a comment