lokakuu 20, 2002

Paranee

Lopettaminen alkaa muuttua koko ajan helpommaksi. Tänään mielitekoja on ollut vain muutama ja nekin lieviä.

Hajuaisti ei ole vielä tehnyt riemukasta paluutaan, vaan nenä on ollut sen sijaan tukossa. Jotain muutoksia olen kuitenkin ollut huomaavinani. Olen nukkunut paremmin (ja on myös nukuttanut enemmän). Olo on tuntunut marginaalisesti energisemmältä. Positiivista!

Tupakointiin liittyy nostalgisten muistojen lisäksi myös muita hauskoja sivujuonteita. Erilaiset välineet ja varusteet ovat usein suuri osa harrastukseen liittyvästä hauskuudesta. Harmitellen joudun toteamaan, että hieno sytyttimeni on jäänyt lähestulkoon toimettomaksi. Toki sillä voi edelleen sytyttää kynttilöitä, saunan pesää ja takkaa, mutta se joutuu nyt jäämään eläkkeelle päivittäisestä käytöstä.

Muistelin hienoja tupakointikokemuksia. Mieleentulevia hyvänmakuisia savutteluhetkiä yhdisti yksi tunne. Kaikki olivat sellaisia jolloin tunsin syystä tai toisesta suurta voitonriemua. Palkintosavuke maistui hyvältä. Sitten pikkupiru heräsi. Jos onnistun tavoitteessani, voinko vielä palkita itseni savukkeella? Vain yhdellä? Ostan askin, poltan riemutupakan ja heitän loput pois? Olisikohan se mahdollista? Äsh, nyt tekee taas mieli mennä katsomaan kuuta ja polttelemaan.

Posted by samik at 20.10.02 23:32
Comments

Tupakan tilalle kyllä saattaa tulla uusia tottumuksia. On tapauksia joissa tupakointia lopettava henkilö on sitten jäännyt Sisu pastilleihin koukkuun. Onhan sekin pahe, hampaathan siinä sitten menee, vai öö meneekö? No mutta henkilökohtaisia kokemuksia on että syöminen lisääntyy huomattavasti. Sen takia olen itsestäni saannut taivuteltua satunnais polttelijan. Poltan viikonloppuisin ja pari kertaa viikossa. Kaikille se ei käy mutta onneksi kävi minulle ja eiku polt...syömään.

Posted by: MrBungle on 21.10.02 12:46

You can also check out the pages dedicated to roulette roulette http://roulette.win-2005.com/ blackjack blackjack http://free-no-download-slots.win-2005.com/ 888 888 http://www.vinhas.net/ online roulette online roulette http://online-roulette.win-2005.com/ keno keno http://www.win-2005.com/ free blackjack free blackjack http://free-blackjack.win-2005.com/ multi-line slots multi-line slots http://multi-line-slots.win-2005.com/ online blackjack online blackjack http://online-blackjack.win-2005.com/ no download slots no download slots http://no-download-slots.win-2005.com/ gaming gaming http://gaming.win-2005.com/ progressive slots progressive slots http://progressive-slots.win-2005.com/ betting betting http://betting.win-2005.com/ baccarat baccarat http://baccarat.win-2005.com/ online slots online slots http://online-slots.vinhas.net/ black jack black jack http://black-jack.vinhas.net/ online gaming online gaming http://online-gaming.vinhas.net/ slots slots http://slots.vinhas.net/ jack black jack black http://jack-black.vinhas.net/ free slots free slots http://free-slots.vinhas.net/ bet bet http://bet.vinhas.net/ free no download slots free no download slots http://free-no-download-slots.vinhas.net/ - Tons of interesdting stuff!!!

Posted by: roulette on 26.03.05 22:27
Post a comment