lokakuu 16, 2002

Päätös on tehty

Tästä se alkaa. Päätin lopettaa tupakoinnin loppuelämäkseni. Askissa on jäljellä kaksi savuketta. Kun ne on poltettu, uusia ei tule.

Tämä blogi toimikoon tupakoinnin lopettamisen päiväkirjana. Osaltaan se luo sosiaalista painetta, toisaalta taas toimii tapana käsitellä ja kirjata muistiin lopettaessa eteentulevia tunteita ja ilmiöitä, ja hyvällä tuurilla vielä esikuvana jollekin muulle lopettavalle.

Henkisiä isiä tälle ovat Sumpin Projekti 2.0 ja Dave Winerin muistiinpanot omasta lopettamisestaan. Davella lopettamiseen oli hyvä syy - sydämen ohitusleikkaukseen joutuminen. Itse haluan lopettaa ennenkuin se on edessä.

Posted by samik at 16.10.02 23:21
Comments

Onnea päätöksellesi!
Tulen seuraamaan tätä blogia syyllisyydentunnon riivaamana ja miettien, saanko koskaan otettua itseäni niskasta kiinni vai jatkuuko oma tupakointini ja kuinka pitkään.
Itse asiassa olen myös miettinyt usein tälläisen blogin vaikutusta päätöksen pitävyyteen, ja uskon tästä olevan apua. Ehkä minäkin sitten joskus...

Posted by: Kari T on 17.10.02 09:13

Päiväkirjani http://koti.welho.com/mniemel2/tupakkalakko.html todistaa että lopettaminen, vieläpä suhteellisen vaivaton sellainen on täysin mahdollista jos motiivit on kunnossa.

(((tsemppiä)))

Posted by: Minni on 17.10.02 16:04
Post a comment