Kotikemia

Kappas, Pinseristä on tullut Internetin tärkein kotikemia-saitti, ainakin Googlen mukaan. :-) Pinseri palvelee. Kaikille niille, jotka saapuivat tänne kuuluisaa foorumia etsimään: Kotikemia-foorumia pääsee lukemaan ainakin tästä, tästä, tästä ja tästä. Aiheeseen liittyviä linkkejä myös Simisonilla.

Einsteinin tarina

Tuoreessa Ylioppilaslehdessä on Kotikemia-foorumilta tutun Jaakko “Einstein” Fagerlundin haastattelu ja hänen putkassa pitämänsä päiväkirja. Simisonille kiitokset vinkistä. Ahkerimmat Pinserin lukijat ehkä huomasivat, että aiemman Kotikemia-jutun kommenteissa Einstein lupaili myös kotisivuilleen juttuja kokemuksistaan. Odottelemme kiinnostuneina.

Myyrmannin jälkikaikuja

Myyrmannin tapahtumat osoittivat, että tieto kulkee netissä huomattavasti nopeammin kuin viranomaisten ja lehtien/television/tekstiteeveen/STT:n uutispalvelun kautta. Netistä saatava tieto on kuitenkin hajanaista ja täynnä monenlaista disinformaatiota. Pommimies ei ollutkaan “joku Lehtinen” tai “Jukka Virtanen” ja monissa nettikeskusteluissa levitelty kuva iskun tekijästä … Continue reading