Räjähdys: seuraava päivä

Eilinen turma alkaa selvitä. Syylliseksi epäillään alle 20-vuotiasta suomalaissyntyistä opiskelijaa, joka on kotoisin pääkaupunkiseudulta ja opiskelee kemiaa ammattikorkeakoulussa. Alla joukko linkkejä kuviin, uutisiin ja reaktioihin.

Räjähdys

Myyrmannin ostoskeskuksessa Vantaalla tapahtui tuhoisa räjähdys. Ei kulunut pitkää aikaa tapahtuman jälkeen, kun tieto alkoi liikkua netissä. Olen koonnut alle kokoelmaa aihetta käsittelevistä linkeistä siinä järjestyksessä kuin ne tulivat vastaan.

Jaiku ja Twitter

Muutama viikko sitten netissä tapahtui jonkinlainen naksahdus. Yllättäen joka paikassa alkoi tulla vastaan kirjoituksia Twitteristä: mistä oikein on kyse? muuttaako tämä maailmaa? ketä kiinnostaa? Olin tutustunut jo aiemmin palveluun sen verran, että tiesin kyseessä olevan jonkinlaisen chatin, blogin ja yhteisöpalvelun … Continue reading

Norjalaismeteoriitti

Aftenposten: Record meteorite hit Norway – Pohjois-Norjaan, lähelle käsivarren Lappia, putosi viime keskiviikkona suuri meteoriitti. Aftenposten-lehden jutun mukaan meteoriitin osumasta aiheutunut räjähdys vastasi Hiroshiman atomipommia.

Kiksiherneiden kertomaa

Jonkin aikaa on taas tullut painiskeltua ruoka-aiheisen käännösprojektin parissa. Täytyy ohimennen kehua Raholan syötäviä sanoja, josta on löytynyt monenlaista termiapua jo vuosien ajan. Sivusto varmasti ansaitsisi oman laajan juttunsa, mutta olen tällä ja ensi viikolla hieman kiireinen. Vauhdin myötä myös … Continue reading